Igår/idag

Igår dansade jag en hiphop klass, dock den sista med Leslie Feliciano buhu. Det gick bra och han tyckte att jag hade utvecklats mycket under tiden då jag tagit hans klasser. Det var lite kul tyckte jag. Jag tog en bild med honom efter klassen som ett litet minne. Efter de gick jag och Tilde till central park i det fina vädret. Vi tänkte kolla in ett zoo som fanns där men det gick sådär, det var nämligen stängt. Vi hittade ett fint berg att sitta på istället med en väldigt fin utsikt. 
 
Vi gick till central park idag också för ett nytt försök med att komma in på zoot och det gick bra. Först åt vi på berget som vi satt på igår sedan gick vi in och kollade på alla djuren. De hade isbjörnar och de skulle vara lite häftigt att se tyckte jag men de syndes inte till, det var förmodligen för varmt. Vi fick däremot se kan vara ett av jordens coolaste djur, pingviner.. Rätt tuffa är de. Sedan fick vi se en liten uppvisning. De hade sjölejon där och när de fick mat gjorde de det med en konst. Det blev lite cirkus av det, de hoppade, lekte med bollar, klappa händerna, ja allt möjligt, ashäftigt!
 
 
 
 

Highline !

Här om veckan var vi även på Highline! Ett jättefint ställe som jag, Tilde, Ann-Marie och Kalle var på. Det är som en lång bro som går från 14e gatan till 30e. Det var jättefin utsikt på vissa ställen också. Jag och Tilde tänkte gå dit igen på måndag. Här kommer lite bilder därifrån.
 

Lejonkungen musikalen

Jag har inte skrivit på länge nu så tänkte skriva och lägga upp lite små sammanfattningar om vad vi har gjort på senaste. Vi har vart och kollat på Lejonkungen musikalen. Helt magisk! Det var otroligt bra gjort och alla dräckter, djur och allt. Här kommer lite bilder från den. Var och såg den med Tilde och Ann-Marie.
 
 
 
 

Shopping från förra veckan

 

Lite summering av veckan

Måndag: Hip hop med Leslite Feliciano och Street jazz med Jared Jenkins.
 
Tisdag: Hip hop med Jamie och Dancehall med Laure.
 
Onsdag: Hip hop med Leslie Feliciano och Hip hop med La Jon. Ny lärare för mig och jag tyckte om hans stil. Den klassen var riktigt rolig. Hans stil var lite annorlunda mot de andra som jag tidigar har tagit och det var bra tyckte jag.
 
Torsdag: House med Ephrat Asherie och Street jazz med Brian Henninger, också ny lärare och hans stil var också rolig! Dock var han bara vikarie för en annan som inte kunde men jag hoppas på att han kommer tillbaka och har fler klasser för hans klass var riktigt rolig! 
 
Fredagen blev lugnt för på torsdagkvällen började jag blöda näsblod igen... Gick och köpte mig en data och försökte sysselsätta mig hemma. Lite tråkigt men tyckte det var värt att vila lite. Fick nöja mig med att de klasserna i veckan som jag har tagit har gått bra.
 
 
Äntligen framme till idag. Idag har vi vart på Coney Island. Det var ett jättefint ställe vid vattnet. Man fick riktig utomlandskänsla. Det var riktigt fint väder och solen lyste hela dagen. Först gick vi ner på stranden och tog lite bilder. Fick inte så många bra men här kommer några. Sedan gick vi upp och åt på ett ställe. Det blev lite Fish and Chips, har ätit det en gång tidigare i London och det var rätt likt den man fick här. Vi åt på ett ställe så att man kunde se ut över vattnet. Det var ett tivoli där också som vi gick igenom sen. Det var rätt stort men inte så kul dock. Gjorde inget speciellt där inne mer än att kolla. Sedan efter det gick jag och Tilde vidare lite själva. Hittade inget speciellt men fick med mig några fina snäckor hem iallafall. När vi kom hem gick vi ner i New Jersey en bit. Vi hade sett en massa affärer första dagen när vi handlade där. Vi hittade dock inte dit. Vi hittade ett rätt stort köpcenter istället, kan ha vart det tråkigate hittills iallafall. Fanns inte en kul affär där. Kikade väll runt där inne ett tag sen gick vi hem.

Central park!

I söndags började jag med en hiphop klass med Ephrat Asherie. i början var mina ben as sega! Inte kul. Det blev bättre iallafall. Den klassen var riktigt rolig. I slutet när man skulle köra igenom dansen kände jag det verkligen det kändes jättekul! Efter den gick jag och Tilde till Central park för att äta våra delikata sallader vi hade gjort på morgonen. Det blev lite kyligt efter ett tag när det började blåsa, kom någon regnskur med men det var inte så farligt. När vi kom tillbaka skulle vi ta hiphop med Jamie. Precis när jag gick in i rummet och satte mig ner började det bara rinna näsblod helt random, det ville inte sluta heller. Det var lite scary. Körde den klassen sen efter ett tag men skulle ha tagit en till men signade ut ifrån den. 
 
Här kommer lite bilder från dagen!
 
 

Turistaktivitet? jo men visst.

 I lördags blev det en sväng till Chinatown/Soho med Tilde. Det var inte så stor skillnad på hur det såg ut där i jämfört med in the town. Det blev lite shopping också så klart. Det var en bättre dag än sist iallafall. Sist snöade det men denna gången var det till och med att man fick införskaffa sig ett par solglasögon. Det ver riktigt skönt väder ute!
 
På kvällen blev det 3D bio. Det var inte så stor skillnad ifrån vad det är i Sverige. Man hade väll hoppats lite eftersom att det är här in the big town men icke. Det var väldigt mycket 3D i reklamen innan filmen börja så man fick lite förhoppningar men så bra var det inte. Vi såg en film som hette The Croods, den var bra. 

Torsdag/fredag.

I torsdags blev det att gå upp tidigt för att ta en contemporary/floorwork. Den klassen tycker jag om och det känns som att den bara går bättre och bättre! Det är lite roligt eftersom att jag inte ens trodde att jag skulle ta någe annat än hip hop typ. Sedan blev det en street jazz klass med Jared Jenkins. Jag tycker verkligen om hans stil. Här kommer ett klipp från hans tidigare klasser!