Some videos !

Idag tog jag min tredje stepping klass och det blir bara roligare och roligare tycker jag. I början blev man glad om man hängde med på nästan allt för det går så snabbt. Men idag var det riktigt kul när man satte koreografin. Vi gjorde även en liten "Mix" som det kallas, det får ni se på videon vad det är. Idag tog jag även en klass för Mr "Q" han är bara för rolig. Det var en street jazz/funk klass. Han är en sån skön människa, riktigt bra start på dagen! 
 
Över till steppingen, den första videon är från första gången och den andra från idag.
 
 

Ny shopping!

Igår blev de yttligare lite shopping! Tänkte att jag skulle försöka hitta lite nya affärer som jag aldrig vart på. Det gick väll sådär, det man hittar är bara massa souvenirbutiker och tjejbutiker. Efter ett tag blev jag hungrig och satte mig på donken. När man skulle välja dricka fick man välja i en automat. Det var de vanliga cola fanta sprite osv. Sen när ja klicka på cola kom alla smaker som fanns upp! Då blev det såklart vaniljcola! Det är såå gott och såå länge sen man drack. Efter de hittade jag Ett linne på Urban outfitters och en par shorts i mjukisbrallor, asskönt att dansa i!

Sen var de dax att göra lite nytta. Blev att gå till BDC och ta en hiphopklass. Det gick bra, dock samma koreografi som han hade förra veckan men då kom man iallafall ihåg en del.

Efrer klassen skulle jag gå till Forever 21 där jag skulle köpa en jeansjacka. På vägen dit fick jag syn på en butik med massa roliga mobilskal. Gick in där de va assnygga dock bara till iphone 5.. Precis när ja skulle gå vidare såg jag att de hade ett par hörlurar kvar. Precis såna jag har letat efter. Det blev ett par såna på vägen också. Här är lite bilder på mina inköp, är mycket nöjd över mina köp!


Gammal shopping!

Jag kom på att jag glömde lägga upp vad jag hade köpt förra gången, en del iallafall. Detta var ifrån den stora outleten i New Jersey. Det blev ett par brallor, en tshirt och en långärmad tshirt. I like them alooot! Varför jag kom på detta är för att jag shoppade lite igår också. De kommer strax!


What happend?

Jo men visst kom vi fram till Bronx den där kvällen. Dock så låg tunnelbanan 17 kvarter bort så vi fick gå dit i regnet. Det var inga battles med och det tyckte jag var lite synd. Det var olika grupper som tävlade. Vissa hade bara uppträdanden och vissa tävlade och de hade olika formationer och så och det var lite kul att se.

Igår tog jag tre klasser två hip hopklasser. En med Ryan Davis, en av favoritlärarna och sedan blev det en med Ant Boogie. Jag tycker det är lite konstigt att de flesta lärarna kommer sent till sina klasser varje gång och att de tar det lugnt när de väl kommit istället för att köra igång. Det tycker jag är lite tråkigt. Sedan på kvällen blev det en dancehallklass som jag tog förra söndagen men vilken skillnad det var igår. Inte alls lika kul eller samma drag som sist det var lite synd.

Här är ticketsarna!


Mot Bronx!

Nu sitter vi på bussen på väg till stan. Vi ska gå på något dansevenemang med battles bland annat. Hoppas på att det blir roligt! Vi vet inte riktigt vart det ligger och det regnar ute så får se om vi hinner bli dyngsura innan vi kommer dit.
Vi hade lite beslutsångest lm vi skulle dit men så blev det till slut.


I väntan...

Nu sitter jag här med detta trevliga sällskap i vätan på att min sista klass för idag ska börja. Såklart breakingen. Den enda breakingklassen de har är 21.00-22.30 på fredagar. Ja det är lite segt men helt klart värt det iallafall. Tidigare idag har jag dansat hiphop för en ny lärare som ja aldrig tagit klass för. Hans stil var lite to girlie men det var helt okej. Kanske var för hans favoritmusik var Britney Spears. Den var även en av hennes låtar vi dansa till. Jag tog även min första poppingklass idag och det var roligare än vad jag trodde! Det kommer det nog bli mera av här nere. Aja bara 50 minuter kvar till klassen börjar nudå, börja tagga till!
 

Ny keps!

Idag har jag köpt en ny keps woohoo! Inte nog med det så står det mitt efternamn på kepsen med, wooohooo! De frågade i affären om man ville att det skullestå något på den så man fick bestämma sig ganska snabbt. Man fick välja vad det skulle stå och i vilken stil det skulle vara men jag blev nöjd!

Sedan råkade det bli en t-shirt, en lågärmad t-shirt och ett par brallor med kommer bilder på de senare!


Kändisar på Broadway!

Idag när jag kom till BDC det många utanför en sal och kollade på en klass. Det var avancerad hip hop det vill säga svåraste hiphopen. Då trodde jag det bara var för det så jag ställde mig också och kolla på. Efter ett tag tyckte jag att jag kände igen läraren men kunde inte komma på vem det var. Det gjorde jag dock inte heller för sedan gick jag in på klass och det blev street jazz/funk och det var roligt. Det var med the one and only mr "Q". Jag tycker om hans klasser för han är så rolig och härlig och bara går all in. Han kände igen mig sen i måndags då jag tog hans hiphopklass så det var lite roligt. Funderar på att ta en del klasser för honom för han är gästlärare till slutet av mars.
 
Efter klassen ringde mat och sovklockan eller får bli mat dans och sovklockan nu tanke på att jag dansar så pass mycket. Det blev att käka någe lätt förr jag skulle ha en till klass 1,5 timmar efter och man vill ju inte få håll. Det fick då bli cheesburgare och äpple haha. Sedan var det dax för kroppsmördardansen oj var illa det lät haha. Det vill säga stepping. Man får ju lite ont men kul vare! 
 
Nu på kvällen efter maten kom jag på att jag skulle kolla upp vem läraren var och det visade sig att det var "Eddie" från Step Up Revolution. Det var lite coolt! Det är inte varje dag man ser kändisar, även fast jag inte visste det då men iallafall! Här kommer en koreografi av honom.
 

Tvilling?

Idag blev det en hiphopklass för Scott eller Brian Nicholsson vet inte vem som är vem för de är tvillingar. De ser typ likadana ut också så det är lite svårt att veta vem de va. Iallafall gick klassen rätt bra det är roligt att utmana sig lite för de klasserna jag tar är för de som dansat i 5-8 år och jag har dansat i ca 2.5 år så är nöjd iallafall!

Sen skulle jag prova ta en klass för en lärare som heter Bev en Funk klass men det var inge vidare. Hon var inte min typ om man säger så. Klassen gick bra men hennes sätt gilla jag inte.

På lördag ska vi på ett dansevenemang i Bronx tror ja det var. Hoppas det är skoj!


Kul kille!

Idag tog jag en klass för "Q" så hette han och så var det med de. Lite lustigt namn men så ståre på pappret men han heter säkert någe annat. Det var en hiphopklass och han var asrolig! Han körde lite 90-tals hiphop och ba körde! Hans koreografi var lite lurig för man fick tänka rätt mycket. Det var mycket att gå åt olika håll hela tiden men kul vare!

Min lille katt hemma i Sverige!


Dance time igen!

Det blev ju ingen dans i lördags så fick ta igen det lite igår. Jag tog tre klasser, två hiohop och en dancehall.
Den första klassen jag tog var för Ryan Davis och han var asbra som lärare tyckte jag. Gick verkligen igenom allt många gånger och så. Det som var lite synd var att vi inte dansade så mycket till musik. Han bara öste på och gick nästan igenom allt på en gång. Men det är bland de bästa lärarna jag haft hittills.

Den andra hiphopklassen jag tog var också för en ny lärare. Han hette Ants Boogie/ADubz eller vet inte om han heter så eller om det är någon grupp haha. Men den var också asrolig! Det var rätt många så varmt blev det.

Sista klassen jag tog var dancehall. Det var samma koreografi som vi hade i torsdags men det var mycket roligare igår. I torsdags var det i en mycket mindre sal och mindre folk. Men igår vare tvärt om! Det var asroligt för alla gick verkligen all in! I slutet splittade de upp gruppen i två sen skulle vi köra dansen mot varandra. Det var askul!


Shopping!

Idag har vi vart på ett JÄTTEköpcenter i New Jersey med ungefär 200 butiker i. Hur vi skulle ta oss dit imorse de visste vi inte så vi skulle fråga oss fram tänkte vi. Vi gick in på Dunken Donuts typ som deras pressbyrån. Där visste de inte men så var det en gubbe där som handlade och sa till oss vart vi skulle gå. Vi skulle ta oss till tågstationen i New Jersey, varför vet ja inte men så blev de. När vi hade yrat runt ett tag kom vi finaly fram. När vi väl va framme så gick inte ens den bussen vi skulle med därifrån. Det visade sig senare att den gick typ 20 min ifrån där vi bodde med buss. Det gjorde det hela mycket enklare iallafall. Vi gick hem, tog bussen och bytte sedan bara buss. Svårare än så var det tydligen inte. När vi väl var framme var vi ashungriga för vi började gå kvart i tolv och kom dit tjugo i tre. Bussresan dit rog ca 25 min. Det vi då började med när vi kom dit var att äta, för man kan inte shoppa hungrig. Jag åt ris och kyckling. Kycklingen låg i någon sås så den var jättesöt. Efter gick vi runt från halv fyra till halv nio och hade ändå inte vart överallt. Vi hann med ungefär hälften sen stängde de.

This is what i found for this time!


Breaking!

Igår tog jag min första breakinglektion på BDC! Det kändes riktigt roligt att komma igång med den igen. Den var från 21.00-22.30 så det är lite segt på en fredag. Det var rätt jobbigt man kände att man inte vart på golvet på ett tag. Men klart roligaste klassen! Det var lite nytt och det är alltid kul stt kunna kombinera lite nya steg.

Tidigare på dagen hade jag tagit en hiphopklass också och det var för samma lärare som jag haft förr. Gav han en chans till och nu var det en ny koreografi så det var bra.


Alla hjärtedagen !

Igår va det slla hjärtans dag och då var jag och Tilde ute och käka. Hon sa till mig att hitta en resturang men det vsr inte så lätt. De flesta matställena häromkring som man ser är bara snabbmatställen. Efter ett tag gick jag och frågade en polis om han visste någon bra. Han sa nån gata så gick dit och kolla men det var typ bara en pub så fick leta vidare. Efter ett tag hittade jag en italensk och den fick de bli. Jag hade reserverst bord till halv sju för att vi skulle hinna dansa sen vid nio. Det var en trevlig resturang och det var fullt hela tiden när vi var där. Dock var det nog inte det bästa att dansa direkt efter för då foick man så klart ont i magen. Men annars var kvällen trevlig!

Lite bilder från när vi käka.


Stepping!

Idag tog jag min försts steppingklass. Det är då inte att man steppar utan man gör en rytm genom att stampa/slå sig på bröstet och benen. Det låter inte så mysigt kanske och de va de inte när man kolla på benet nu på kvällen så sitter små fina blåmärken efter handen. Man kände att det brännde på benet när jag dansade men det var bara att köra på då och inte tänka så mycket på det. Men stepping i sig tyckte jag var roligt. Det var ganska svårt men när man väl kom in i det gick det lite av sig själv för det är trots allt en själv som gör musiken. Det var dock lite tråkigt med den dansen att man inte har någon musik. Jag kommer nog iallafall köra några fler av hans klasser.

Lite senare på kvällen tog jag en hiphopklass som va för de som har dansat i 2-5 år men det var ett skämt. Först kom läraren 10 min sent och när han väl kom starta han musik sen sprang han iväg igen. När det hade gått en 18 min starta klassen men lite breaking/popping uppvärming det va lite kul. Sen när vi skulle börja med själva koreografin blev det bara friskis och svettis pumpande. Det var lite synd.

Well well nu äre snart läggdax. Det är bara att ladda om för imorgon äre alla hjärtans dag och a man got to do what a man got to do, har mima planer!


Jahapp

Igår var det tredje klassen jag tog för samma lärare och det börjar bli lite småsegt. Vi har hittills bara kört samma koreografi så det är lite tråkigt. Även fast det har vart olika svårighetsgrader är det still samma dans. Jag tänkte först ta en klass med honom idag igen men nää det får bli med en annan idag och hoppas på att det blir lite annorlunda.

Sen har jag kollat runt lite i stan vad det finns för resturanger. Det är ju alla hjärtans dag imorgon så ska ut och äta då med my löve. De flesta ställena här omkring är bara snabbmatsställen så ska bli kul att prova en resturang.

Igår så var det strålande väder nästan så att man ska slå till på en keps istället för mössan snart!


Ny vecka!

Idag skulle ja ha tagit en hiphopklass på morgonen men när ja kom fram hade de ställt in klassen. Det va lite tråkigt när man brottat sig fram genom spöregn och vattenpölar. Men tänkte inte ge mig hem med en gång så tog en houseklass istället. Den var mycket roligare än den houseklassen jag tog i torsdags iallafall. Sen skulle jag ta en till hiphopklass med Robert Taylor JR på eftermiddagen. Den började klockan fem så skulle ta bussen in vid fyra. Den ska ta en halvtimma men det var lite kaos på vägen så kom fram till stationen 16.54. Det var bara att lägga benen på ryggen och börja springa helt enkelt. Kom fram till brodway 16.59 men klassen börja ändå inte förän 17.04 för de andra drog över. Så hann andas lite när ja väl va framme. Men det var värt de för hans klasser är asbra! Sen vare bara att ta bussen hem och laga mat och nu äre chillstund!

Vår fina lunch!


First time!

Idag blev de först lite hiphop, gick sådär vet inte varför va bara inte på topp. Efter den blev de att gå och försöka ta ut pengar för att betala hyran. Det gick ju inte heller så bra för maskinen ville inte acceptera mitt kort.. Det blev ingen bra förmiddag över huvudtaget. Sen blev de stt åka hem och äta mat och ta de lite lugnt. Tänkte åka in och ta en till hip hop klass på eftermiddagen och hoppas på de bästa. Bussen skulle gå 16.52 när ja kom ut va bussen där och åkte men då va klockan bara 16.47 så det var bara att gå hem igen.

Det fick bli lite dancehall på kvällen istället. Den hade vikarie som förra gången så det var bara att hoppas på att den skulle bli av denna gången. Det var den och det var över förväntan, det var askul! Sen lärde ja känns två andra svenskar så det blev en bra avslutning på dagen iallafall!

Nu ska jag snart gotta mig med denna glass vi köpte igår!


Storstädning!

Idag blev det en riktig hemmafixardag. De varnade fortfarande om att bussarna kanske inte skulle gå som de ska och det är onödigt stt ta risker. Idag blev de därför en storstädning i hela lägenheten till en början. Efter de lagade vi mat de blev potatis och fiskpinnar. Sen böev de att handla in lite godsaker till kvällen när vi ska kolla på melodifestivalen.

Detta är utanför vårat fönster imorse.
Sen har vi en sån snäll hyresvärd som bjöd på semlor idag också!


Busväder!

Idag fick man tråkiga besked om att det skulle bli storm ikväll/natt och att man då inte skulle ge sig ut. Får hoppas på att den inte blir lika farlig som sidt hörde att den tydligen hade haft sönder hus. Därför blev de ingen dans idag utan en sväng till affären så att man klarar sig i om de skulle råka riktigt illa ut att man inte kommer ut eller liknande.

Jag hade taggat till för idag hade det vart första breakingklassen här i New York men det är bara att vänta en vecka till. Blir en myskväll ikväll med film och god mat.

Jag som trodde man skulle få lite fint väder utomlands men så här ser det ut utanför fönster för tillfället och värre kommer det att bli.


Dancehall?

Igårkväll skulle alla fyra åka in och testa på dancehall, ingen hade dansat de förr så skulle bli skoj. När vi väl va framme så stod det på schemat att den var borttagen för läraren kunde inte och tydligen inte vikariern heller. Det betydde ingen dancehall så jag tog en houseklass istället. Det var smockfullt i rummet och asvarmt men de va bara att köra. Läraren hade en liten speciell stil han blandade house och voguing. Det var lite svårt stt komma in i hans stil men sen när man väl gjorde det vara bara att ösa!

Blire väll att prova dancehall nästa vecka eller i helgen istället!


Tjohoo!


Nomnomnom

Hittade en liten vän idag när vi var ute och gick, ganska hungrig sådan!


Trött dag.

Men bara för att man är trött så hindrar de inte en från stt dansa! Gick upp vid åtta och åkte in och körde hip hop vid halv elva, gick asbra! Den slutade tolv och bussen hem gick tjugo över tolv så tänkte att ja skulle skynda mig till stationen för att hinna med den. När ja väl va framme va ja rätt ensam och de brukar alltid va massa folk där så man blev lite orolig över att den hade gått redan. Men när ja väl kollade på klockan va den bara fem över så då va ja för tidig istället och fick då vänta en kvart. Det va bara att vänta. Sen åkte ja hem fixa lite mat och vänta på bussen in igen för att jag och tilde skulle gå på stan eftersom de inte blev av igår. Vi gick runt ett tag sen blev vi trötta och åkte hem och laga mat allesammans. Nu äre sänghäng och snart läggdax!

Bild på empire state building idag på ljusa dagen


Nytt!

Här kommer en bild på mina nya mjukisbrallor ja köpte och min väska jag köpte iförrgår. Just nu sitter jag på bussen på väg in till stan för att möta Tilde, vi ska gå lite på stan. Skriver mer ikväll tjohej!


Knökfullt!

Idag blev de lite av en chilldag, till en början iallafall. På morgonen kom hon som vi hyr lägenheten av och sa till att det skulle komma en som skulle kolla på värmepannan. Den har vart lite strulig fram och tillbaka, bankat i rören osv så det lät ju bra. Låg kvar i sängen ett tag men tänkte att de va lika bra att gå upp om den ändå skulle komma så jag gick upp, fixa frukost och så. Tiden gick men de kom ingen mekaniker. Blev lite segt men det va bara att fixa med lite annat.

Vid tre tog ja bussen in till stan för att ja skulle dansa halv fem. Bussresan brukar vanligtvis ta 30-45 minuter så det är lika bra att va ute i tid men nejdå idag hade vi en rallykalle bakom ratten tog typ 20-25 mim bara och de va skönt. När ja kom fram till skolan köpte jag två par mjukisbrallor(bild kommer imorgon) sen väntade ja bara på att klassen skulle börja. När ja satt och vänta va de inte så många som va där men när de väl va dax blev de totalt knökfullt. Det va lite tråkigt för det va inte så lätt att se hur läraren gjorde men de gick! Efter de skulle ja och Tilde gå lite på stan innan deras klass skulle börja men hon satt fast i någon busskö så de blev inte av. Det va min dag nu har vi kommit hem och duschat så nu äre läggdax måste ladda om för imorgon, Natti!

Tycker denna bilden gör de lite possetivt iallafall!:)


Första dagen finished !

 
Igår tog jag mina första två klasser på Brodway Dance Center ! Jag började med en klass vid halv elva det gick bra och va superkul ! Efter den klassen skulle ja ta bussen hem men missade den med 5 minuter så de blev att gå på stan ett tag. Det va storm ute så fick gå och köpa mig en mössa det va de bland de bästa sakerna ja gjort för det var verkligen svinkallt! Sen gick jag till bussstationen och åkte hem.
 
När jag kom hem blev det att käka för att sedan åka in till the town (New York) igen då köpte jag en lila ryggsäck, kommer bilder på den senare. Sedan dansa jag en till hip hop klass med Robert Taylor JR. Det var såklart också asroligt det känns så skönt när man börjar komma igång igen. Efter klassen bjöd han på friterad kyckling och cola, det är tydligen något tradition han har varje måndag och de va inte fel. Sedan blev de att åka hem kolla lite på tv sen sova.
 
På bilden ser ni mina nya shoes som jag inkasserade när vi kom hit, helt underbara !
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.