Lite summering av veckan

Måndag: Hip hop med Leslite Feliciano och Street jazz med Jared Jenkins.
 
Tisdag: Hip hop med Jamie och Dancehall med Laure.
 
Onsdag: Hip hop med Leslie Feliciano och Hip hop med La Jon. Ny lärare för mig och jag tyckte om hans stil. Den klassen var riktigt rolig. Hans stil var lite annorlunda mot de andra som jag tidigar har tagit och det var bra tyckte jag.
 
Torsdag: House med Ephrat Asherie och Street jazz med Brian Henninger, också ny lärare och hans stil var också rolig! Dock var han bara vikarie för en annan som inte kunde men jag hoppas på att han kommer tillbaka och har fler klasser för hans klass var riktigt rolig! 
 
Fredagen blev lugnt för på torsdagkvällen började jag blöda näsblod igen... Gick och köpte mig en data och försökte sysselsätta mig hemma. Lite tråkigt men tyckte det var värt att vila lite. Fick nöja mig med att de klasserna i veckan som jag har tagit har gått bra.
 
 
Äntligen framme till idag. Idag har vi vart på Coney Island. Det var ett jättefint ställe vid vattnet. Man fick riktig utomlandskänsla. Det var riktigt fint väder och solen lyste hela dagen. Först gick vi ner på stranden och tog lite bilder. Fick inte så många bra men här kommer några. Sedan gick vi upp och åt på ett ställe. Det blev lite Fish and Chips, har ätit det en gång tidigare i London och det var rätt likt den man fick här. Vi åt på ett ställe så att man kunde se ut över vattnet. Det var ett tivoli där också som vi gick igenom sen. Det var rätt stort men inte så kul dock. Gjorde inget speciellt där inne mer än att kolla. Sedan efter det gick jag och Tilde vidare lite själva. Hittade inget speciellt men fick med mig några fina snäckor hem iallafall. När vi kom hem gick vi ner i New Jersey en bit. Vi hade sett en massa affärer första dagen när vi handlade där. Vi hittade dock inte dit. Vi hittade ett rätt stort köpcenter istället, kan ha vart det tråkigate hittills iallafall. Fanns inte en kul affär där. Kikade väll runt där inne ett tag sen gick vi hem.


Snygg bild på dig! Kram

Svar: Tack så mycket! Kram
Martin

2013-04-07 // 20:15:39
» Mamma

Jag ser att du ärvt mina talanger ;)

Svar: Jaså från vadå?;)
Martin

2013-04-07 // 21:41:00
» Linn

Spänstig stand-pose!!! Nice!

Svar: Tack så mycket!:D
Martin

2013-04-09 // 08:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback