Lovely!

Igår tog jag bara en klass och det var med Jamie Jackson och hans klasser är ju bara lööövely! De är så sjukt roliga och nu när jag kan ta int =8-10 år är det så kul det känns som att jag utvecklas massa! Det känns så kul för han har bara två i veckan och jag vill verkligen lunna ta båda hans. Sedan blev det inte så mycket mer igår.

Idag skulle jag ta två klasser hade jag tänkt. Stepping och en hiphop men så blev det inte. Jag tog steppingen där var det en annan lärare och han var jätteflummig. Ryhan Johnson hette han. Han är tydligen alltid så men jag tyckte om hans klass! Den gick bra och idag var det första gången läraren valde mig i slutet när bara vissa får visa upp koreografin. Det var jättekul! Sedan väntade jag en och en halvtimma för att jag skulle ta en hiphopklass med La John. När kag skulle signa in var det tydligen fullt även fast det inte var det(tyckte jag). Jag såg lite av klassen och då såg jag att jag hade fått plats.. Då gick jag och tröstshoppade ett par blåa chinos(bild kommer). Nu blire sova ska upp tidigt imorgon och försöka mig på mordernt igen. Goodnatt!

Undra hur min fina bil kommer att må efter tre månader hemma i kylan utan mig.


Linnea 20 bast !

Igår fyllde Linnea 20 år och det firade vi med pannkakstårta på morgonen och sedan på kvällen blev det middag på Hard Rock Cafe. Det var rätt häftigt där inne för det var många kändisars kläder/gittarer som de hade inglasat som man fick ta kort på. Här kommer några!
Syns inte så bra vad det står men detta var Elton Johns.
Och detta var Elvis.

Inte min grej

Igår var jag och Jasmine och letade present till Linnea på stan eftersom hon fyller 20 år idag. Det blev att lukta ihjäl sig på säkert 20 olika krämer och prylar nere på Victoria secret. Det var inte min grej. Ganska så jobbigt i näsan efter ett tag, alla började lukta likadant. Hitta till slut ett par stycken. Sedan blev det att äta lite och gå till BDC. Det blev en hiphopklass med Jamie Jackson. Han klasser är underbara och igår gick det dessutom asbra! Känns som det bara går bättre och bättre nu och det gillas! På källen kollade jag på Performans project där folk från programmet uppträdde på skolan, det var bra.

Blir en glad bild!:)


Riktig rundtur!

Igår bestämmde vi oss för att åka och kolla på frihetsgudinnan. Det började med stt vi tog tunnelbanan ut dit båten gick ifrån. Det var båtar som åkte fram och tillbaka mellan två öar och där imellan stog hon. Efter den turen började vi gå mot Brooklyn bridge. Den var rätt mäktig. Vi gick över den och kom in i Brooklyn. Väl inne i Brooklyn hann vi inte med att kolla så mycket. Ska nog försöka ge det en till chans nån gång.

Här kommer lite bilder! Black&white, the famil


Lite allt typ

Nu har jag inte hunnit blogga på några dagar men de klasserna jag tagit är . Stepping med Victor Sho och street jazz/funk med Q i onsdags gick jättebra båda två ska länka video sen för Victor har lagt upp en video från tidigare

I onsdags mellan klasserna var jag och Tilde ute ett tag för det var så fint väder. Vi gick ända ut till kajen, det ligger en jättestor millitärbåt där. Det var ett museum på båten också. Det hanns inte med att kolla på för vi var tvungna att äta mellan klasserna och vi hade bara en och en halvtimme. När vi hade dansat klart skulle vi åka upp i ett torn som hyresvärden hade tipsat om. Det var gratis också så det lät bra tyckte vi. Drt gick bra att hitta det men man fick tydligen inte åka upp i det. Det hade vart avstängt sedan 1945, weird! Det tyckte man nästan att hon borde haft koll på eftersom att hon har bott här i 30 år. Well well blev ett par nya shoes iallafall! Har kollat på de sen vi åkte hit. Kostade 70 dollar från början tyckte de va lite mkt men fick de för 40 då och det gillas!

Igår tog jag en houseklass med Ephrat Asherie. Det gick rätt bra. Det som var lite kul var att Robert Taylor JR också var med på den klassen! Sedan blev det en street jazz med Jared Jenkins. Den gick också bra det känns som att det går bättre för mig nu och de gillas!

En liten kvällsvild utöver staden från igårkväll.


Riktig contemporary, daamn yea!

Idag tog jag contemporary/floorwork igen med Ashlé Dawson. Den var rätt kul sist när vi gjorde koreografin på golvet. Har aldrig dansat modernt tidigare så det var lite lagom att börja med tyckte jag. Dock var det lite annorlunda idag. Vi började med lite steg nere på golvet på uppvärmningen men inte koreografin inte. Det var vanlig modern. Stegen hängde jag med på jag vet dock inte om det såg bra ut haha. Det var rätt kul iallafall. Sen blev det att åka hem och fixa mat. På eftermiddagen blev det en hiphopklass med Mel Charlot. Den var rätt girlie men den var helt okej. Fick lite ont i huve mit slutet så skynda mig till bussen för att ta en som gick 20 min efter klassen. När jag väl kommer dit är det aslång kö för alla bussar sitter fast i trafiken runt tre, fyra och fem tiden. Fick nästan stå hela vägen hem också och busschaffuören körde som jag vet inte vad.körde fel och stannade varannan meter typ.


Armdans joorå!

Igår blev det att ta en hiphop med Leslie Feliciano och den gick bra tycker jag. Sedan blev det en street jazz med Jared Jenkins, ännu en favoritlärare måste jag säga! Även fast vi bara dansade med armarna i den koreografin så var det roligare än vad man trodde. Vi rörde benen två gånger i hela dansen men det gjorde inget. Först tänkte jag att det inte skulle vara så kul eftersom vi skulle stå stilla. Men det var som en vanlig klass lika kul som alltid!

Även påskharen var ute igår, i god tid och allt!


Back in business!

Började lite lätt idag, hemma först halva dagen med Tilde och tog det lite lugnt. Sedan blev det att åka in till BDC på eftermiddagen! Träffade på en liten luring på bussen, någon som tar påsken på allvar och börjar i tid. Det är en som kommer in, nästan helr orange och kaninöron hade hon. Konstiga människor här i USA. Åkte iallafall in och tog Jamie Jacksons hiphopklass. Det var en riktigt bra start efter sjukdommar och elände. Han är en riktig glädjespridare. Asrolig kille och idag var koreografin också riktigt rolig! Men för ansträngade får de inte bli åkte hem sen igen och åt lite glass. Det var riktigt gott men nu äre slut på den och börja bli lite nyttig igen. Dock var det tråkigt på klassen för man kände verkligen att man inte dansat på tre dagar. Benen var lite slöa men nu ska de igång igen!

Här är kanintanten (påskharen)!


Chinatown? Mja kanske lite

Idag blev det att åka till Chinatown en sväng med Tilde och Jasmine. Det snöade hela dagen och blåste massor.Eller det blev inte så mycket Chinatown för vi gick åt fel håll. Det vi såg var lite kineshus och småaffärer där alla tävlade om vilka som skulle få kunderna. De sålde samma saker typ klockor, scarfs, solglasögon och lite småprylar. Där vi hamna till slut var i Soho. Det blev två fynd där idag, ett par shorts(i väntan på våren, dock snöa det ju idag men man kan alltid hoppas..) och en långärmad tshirt. Två bra fynd! Imorgon blir det att ta sig tillbaka till bdc igen efter min sjuka. Känns skönt var så tråkigt att bara ligga hemma. 


Here is mins fynd! kommer en till bild på tröjan blev inte så bra men det fick bli den nu.

 


Hemma idag, jo tyvärr

Idag blev det lite softpotatis för min del. Var inte så pigg imorse men nu mår jag bättre iallafall. Det är lika bra att vila nån dag istället för att gå runt och vara småsjuk resten av tiden här i New York tycker jag. Har väll försökt att roa mig så gott det går. Laga lite mat och vilat typ. Ville bli bra för imorgon ska vi till Chinatown och man vill ju se lite mer än danssalar när vi väl är här! Det hoppas jag blir skoj.


Sjuk..

Idag blev det en hemma dag, rätt trist. Jag har gått och fått ont i halsen och vet inte om jag har lite feber så de blev en lugn dag. Jag och Tilde var hemma idag och tog det lite lugnt. Blev lite film och gott. Gick och köpte donuts och chips sen blev det att kolla på Rock og Ages. Bra film måste jag säga! Mer har jag inte gjort. Ska sova nu hade jag tänkt och hoppas att jag kommer iväg till bdc imorgon!


Central park!

Idag började jag med en street jazz/funk klass med mr "Q", en favoritlärare. Han är också en av de lärarna som bara kör och gör hela koreografin till typ en show. Han har alltid ingångar till platserna man ska stå på i antingen ett eller flera steg. Det tycker jag är lite kul. Klassen gick asbra och det var galet varmt. Solen låg på på fönstrerna mot danssalen och den är inte så jättestor den vi var i heller men det var bara att köra iallafall!
Nästa klass var stepping med Victor Sho. Jag har helt fastnat för steppingen, det är askul! Hoppas att han lägger upp videon från klassen sen. Har dock fått lite ont i halsen och hööve.. Blir att sova nu och hoppas det är bra imorgon!


När det var färdigdansat blev det en liten trip till Central Park. Den parken är så fin men man önskar ändå att man var här när alla träden var gröna och allt blomma. Det hade nog vart häftigt att se. Här kommer några bilder från parken! Det var sjukt mycket ekorrar där också, blev några bilder på de också och här är en av de.


Blackout?

Idag blev det två hiphop klasser det började med en för Jamie. Den klassen var svårare än den jag tog i söndags med honom men jag tycker det är roligt med lite utmaningar. Hans klasser är så pass roliga ändå så det gör inget om det är någe som inte sitter helt. Han bara kör och han är en ny favoritlärare.

På eftermiddagen blev det en klass för Jared Jenkins. Den klassen var riktigt rolig och gick riktigt bra. Hela koreografin satt när vi gick igenom den. Men i slutet vet jag inte vad som hände. Allt bara försvann och det var inge kul. Hans klass var rolig men slutet blev lite kaos för min del. Ska ändå ta han igen och då ska det sitta!

Give me summer! Idag spöregna det nästan hela dagen men kom iallafall ihåg paraplyet!


En riktig buffet!

Idag blev det för en hiphop klass med Leslie Feliciano och den gick riktigt bra! Det var inte så många som gick på den och han har alltid största salen. Det är riktigt skönt att få plats istället för att trängas med alla. Efter den skulle jag och Tilde äta någe förutom mc donalds, rätt ofta det brukar kunna bli det när det ligger nära skolan. Vi hittade en Italiensk buffet som var riktig bra ! Efter de blev det en till hiphop klass med Ms Vee. Hon är lite speciell. Rätt skrikig av sig med klassen gick bra iallafall.

Här är maten från idag och en glad tjej!


Vilken klass!

Idag började jag med sovmorgon. Rätt skönt ibland när man inte kom i säng så tidigt dagen innen. Vi var ju tvungna att kolla på melodifestivalen igår! Hade tänkt att ta en klass idag vid halv elva, det vill säga att jag hade behövt att ta nio bussen men så blev det inte.

Åkte in lite senare och tog min första locking lektion med Ms Vee. Det var helt okej men lite jobbigt när man skulle börja kicka över huvudet med min sträckning. Annars gick den bra tyckte jag! Direkt efter den klassen var det dax för nästa. Det var en hiphop klass med Jamie Jackson. Den klassen var asrolig! Läraren bara körde och man fick lägga till sin egna stil i koreografin. Det är kul när man får göra det till sitt eget. Den klassen gick också bra dock lite ont i benet men det är inte så farligt. Nu på kvällen blev det ett litet kvällspass också. Det är skönt för många lärare har ingen styrka med på lektionerna så det får man ta tag i själv!

Här är vår fina svenska mat från Ikea igår!


Ikea!

Igår kände man sig lite som hemma. Vi tog en liten utflykt till Ikea och åt riktig svensk mat, det vill säga köttbullar potatismos lingonsynt och gräddsås! Det var riktigt gott. Sedan köpte vi en ny strkspade och två doftljus. Dock såfick vi ingen påse till de så vi fick bära de i händerna. Vi skulle vidare till outleten sen så där gick jag omkring med en stekspade och ett ljus halva dagen! Det blev en t-shirt och en jacka där. Åter igen är man stabil med sina kap! Jackan hade kostat 85 dollar men fick den för 30! Helt okej måste jag säga!

Äntligen börjar vi få värme här också så igår var man glad!


Urkväder, hm ja

Idag när man vaknade och kollade ut så var det precis vitt ute, wooohooo.. Or not.. Inge mer med det då man gick upp och käka frukost sen gick jag och Tilde till bussen gick ut i tid idag så var där nån minut innan den gick. Trodde dock jag hade missat den för den stod inte där den brukar. Den verkligen vräkte ner snö, heelt galet man blev precis vit på kläderna. Men bussen var tydligen försenad så klart när man väl är i tid. Lite förståligt eftersom det var snökaos. Lite som sj typ. Aja den kom till sist iaf.

Väl inne på bdc började jag med en steppingklass med Victor Sho. Det gick bra har helt fastnat för steppingen! Det är verkligen askul, svårt men kul! Sedan blev det en hiphopklass med Leslie Feliciano. Det kändes asbra! Hade han i onsdags också med samma koreografi men var inte helt nöjd men idag gick det mycket bättre. Det är lite kul, han börjar känna igen mig så han vill att jag ska stå längst fram och då måste man va bra känns det som. Efter den klassen i omklädningsrummet var det en kille som var med på den som sa att han tyckte att jag var duktig. Då blev man ännu gladare och fick massa energi (fast jag var ashungrig) och det gjorde lite min dag!

Denna människan är det finaste jag har och får alla mina dagar att bli bäst!


Halvjobbig morgon..

Imorse var vi uppe i tid iallafall. Det blev att lyxa till det med mian nya vita skor idag. Tog det lite lugnt och gick till bussen. Vi var på andra sidan vägen så vi såg bussen en minut innan den skulle åka. Då åker den bara.. Vi sprang som galningar efter den och såklart snöade det också. Den fick typ stanna i varje stoplyse sen när vi var strax bakom den åkte den iväg. Vi sprang tp 15 kvarter sen gav upp. Det går 2 andra bussar så tänkte vi att vi kunde ta en av de till ett  ställe där det går massa bussar från. När vi hade åkt ett tag på den så stannar vi vid ett stoplyse. Då får vi syn på våran buss(som åker en annan väg) så vi sa till busschaffuören att vi måste på den där bussen. Hon släppte av oss och vi sprang åter igen som galningar mot rött men på bussen kom vi! Rätt jobbig morgon men vi kom på bussen till slut.
 
Väl framme på BDC provade jag något jag aldrig trott att jag skulle. Tog en Contemporary Floorwork. Har endast tagit en Contemporaryklass i hela mitt liv. De har inga Basic klasser för mordernt, Basic = 0-2 år så fick ta en beginner. Tänkte inte så mycket mer på det efter denna morgon förän jag var på väg till klassen. Då kom jag på att den nivån ligger på 2-5 års träning, tänkte daaaaaamn jag är doomd.. Men det gick faktiskt helt okej och det var roligt också ! Sen tog jag en houseklass med Ephrat Asherie. Det gick bra hon hade även lite styrka med idag och det var skönt. 
 
Nu på kvällen blev det lite fotokväll. Lite halvgalet sådär va!
 
 

Stressmorgon!

Idag var det inge kul att vakna. Framförallt inte när man inte kunde somna förän två typ. Vaknade iallafall 8.37 och bussen gick 8.50. Inte kuul. Det var bara att slänga ner alla saker i väskan och skynda sig iväg till bussen. Blev en macka på subway till frukost. Inte fel de heller för den var riktigt god. Blev en Italian BMT. Sen gick vi till BDC. Det började med en hiphopklass med Leslie Feliciano. Har börjat tycka om honom nu igen. Den gick bra men var lite trött. Efter den var det tre timmar till nästa så gick lite på stan med Tilde. Nästa klass jag skulle ta var stepping. Det gick bra så är nöjd med dagen ändå!


Vilket kap!

Idag gick jag på stan lite innan dansen då blev det ett par nya skor! Jag fick de för ett mycket billigare pris än va de skulle kostat. Först frågade jag då sa han 100 när han skulle hämta min storlek. De passade inte riktigt så tog en lite större. De satt riktigt bra. När jag skulle betala de sa han att jag skulle få de för 80 och då blev man ju inte ledsen. Till och med de som stod i kassan tyckte det var billigt. Så det blev ett riktigt kap.

Sedan gick jag till broadway och väntade på min klass med Tilde. Vi var ju inte emsamna. Salen var typ helt smockfull! Det var inte kul. Det var en hiphop klass. Det var med Brian Nicholson och han skulle tydligen åka iväg ett tag då är det klart att många vill ta den. Den gick sådär, vi satt på knäna och greja i början och det var inte så skönt. Men det gick och skoj vare.

Här är mina nya godingar!


Urbanempire!

Äntligen har jag fått köpa mina byxor som jag velat ha sen streetstar 2012! Det är ett bar blå/svart/gråa urban empire byxor. Har invigt de idag också. Tog en hiphopklass idag med Ms Vee. Det gick bra men blev lite yr på uppvärmningen när man skulle hänga med huvudet nedåt och skaka det åt olika håll.

Här är bilder på mina fin fiina byxor!


Sista gången :(

Igår var det sista gången Ant Boogies hiphop var advance beginnger numera är den int adv. Det vill säga näst svåraste nivån. Det är lite synd för jag tyckte verkligen om den klassen. Får börja prova lite andra klasser för int adv räkar de som att man ska ha dansat i 10 år+. Det känner jag kan vara lite svårt. Efter den blev det en dancehall klass. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med de, de är inte alls lika roliga längre som den första var. Lite synd för första gången var det riktigt roligt men nu är det inte riktigt samma känsla längre känns det som. Jag kanske fick för höga förväntningar efter första klassen också.
 

Onthefloor !

Igårkväll var jag och Tilde på en dansföreställning som hette Onthefloor! Det var asballt och bara asballt! Det var på undervåningen på ett hotell som inte låg så långt bort. Vi kunde gå dit från bussen. Själva föreställningen var det inte någon scen den utspelades på utan den var överallt. Det var typ som en gång det mesta av showen utspelades på. Då fick man som publik stå på båda sidor av den gången och kolla. De som var med och uppträdde sprang in och ut ur publiken så det känndes typ som att man var bland de hela tiden. Man fick gå runt också för ibland var det på ett annat ställe som dansarna var på, ascoolt! I slutet fick man dansa själva och alla bara körde på det var helt underbart! Bilder var det inte så lätt stt få men här kommer några.

Gillar deras regler de hade där iallafall!

På vägen hem fick vi syn på att de åkte skridskor mitt i New York!? Helt galet tjugo i tolv på natten var det så här många ute och gled runt på isen.


Trött igår, hmm ja

Igår var jag riktigt trött, somnade på bussen på vägen in till stan. Vaknade med ett litet ryck och gubben som satt brevid mig kollade på mig lite weird sådär. Det blev iallafall att ta en steppingklass och en hiphopklass igår. Våran steppinglärare var på någon audition så vi hade en annan. Det var en av de som var med och uppträdde på den dansföreställningen vi kollade på. Det var lite "power" i hans dans har videon på min facebook han la bara upp den där och inte på youtube så kan inte länka. Hans crew som han uppträdde med heter The Players, players stod för något men jag minns inte vad det var.

Sedan tog jag en hiphopklass för Leslie som jag tog mycket i början. Tyckte han blev lite tråkig så tog nästan inget med honom då. Igår var han helt annorlunda typ. Asglad och var med hela tiden riktigt kul och skön kille!

Martin Fontana på facebook för videon!:D


Big thing!

Idag började jag med en housklass. Det gick helt okej tyckte jag kändes rätt bra. Det är samma lärare som jag har på breakingen och det känns som att hon kommer ihåg mig. Det är rätt skönt för får lite extrahjälp ibland om det behövs. Men det var skoj!

Sedan gick vi till busstationen för att köpa new bussticker för nästa månad. Tänkte ja en lockingklass idag vid halv åtta men det blev lite ändrade planer. Det var en på isvp (programmet på bdc) som fyllde år idag så vi skulle ut och äta på kvällen så satsade lite idag. Det blev en Int klass det är snäppet över advance beginnger som jag brukar ta. Det är räknat på att man ska ha dansat i 8-10 år. Den klassen gick rätt bra ändå men det gick snabbt och det var Full Fokus heela klassen. Var helt slut efter den.

Efter den skulle jag vänta på Tilde för vi skulle mötas och gå till resturangen sen så gick lite på stan. Då var det en dum bil som backa på mig det blev inge värre än ett litet märke av mitt armband på handleden. Den backa alltså på min handled på armbandet så det blev mosat men jag lever och mår bra. Sen gick vi och käka för Hulda fyllde 21 år! Det var riktigt trevligt.Vi blev nog en 15-16 st så det var roligt! Nu blire sova ska upp tidigt imorgon!